THE FERMENTED ONE NÁSTRAHOVÉ WAFTERY – ROZPUSTNÉ NÁSTRAHOVÉ BOILIES
- Sleva 20%
THE FERMENTED ONE HOOK BAIT WAFTERS SOLUBLE NÁSTRAHOVÉ BOILIESProdukty Fermented One Hook Bait Wafters Soluble obsahují speciální složku, která neumožňuje tradiční proces rozpouštění. Více zde
Produkt čeká na zařazení do eshopu. V případě zájmu nás kontaktujte a my Vám ho přednostně aktivujeme.
| Dostupnost: | ||
| SKLADEM U DODAVATELE Expedice 09.01.2026 | ||
| Varianta: | 20MM 150 GR | |
| Kód: | EF::98031252 |
| Výrobce: | The ONE |
Produkty Fermented One Hook Bait Wafters Soluble obsahují speciální složku, která neumožňuje tradiční proces rozpouštění. Pomáhá vytvořit na povrchu boilies zakalenou, měkkou, slizkou vrstvu, která je spolu s atraktanty v ní obsaženými mimořádně atraktivní pro kapry a také prodlužuje dobu rozpouštění ve srovnání s běžnými rozpustnými boilies.
tekuté složky The Fermented One Hook Bait Wafters Soluble jsou založeny na tekuté složce, která vzniká během procesu fermentace. Kromě toho všeho atraktanty a stimulanty ještě více zdůrazňují výhody této cenné složky.
Dostupné i ve 20 mm verzi, doba rozpouštění je ovlivněna mnoha faktory, takže se vyplatí počítat s 3-5 hodinami v závislosti na velikosti nástrahy teploty vody.
Samozřejmě, název wafters odkazuje na to, že tyto nástrahy jsou nadlahčené verze, které nám mohou dopomoci k rychlejším a častějším záběrům a také v obdobích, kdy je žravost ryb nízká, může být jejich použití mnohem úspěšnější.
S pomocí produktové řady The Fermented One The Stim liquid můžeme boilies učinit ještě intenzivnějšími, přičemž zvýrazníme tekutou složku, která v daných podmínkách funguje nejlépe. Může se použít jako dip, ale pro návnadu stačí i několik kapek.
Za zmínku stojí i vynikající vlastnosti past The Fermented One Bait Pasta, s jejichž pomocí můžeme zvětšit původní velikost, čas rozpouštění a samozřejmě také chytlavost boilies.
Základní parametry:
- Kód zboží: 98031-252
- Vlastnosti:
- Balení: 150 g
- Velikost: 20 mm
- Příchuť: Sweetcorn
- Barva:
- Typ: Fermented One Soluble Wafters





























































































































