CRALUSSO JELLY CORN 30KS/BALENÍ
- Sleva 15%
Cralusso Jelly Corn Vědci určili dobu rozkladu klasických gumových kukuřic na umělohmotné bázi na 500-600 let. Více zde
Produkt se již neprodává.
| Dostupnost: | ||
| SKLADEM U DODAVATELE
                  Expedice v pátek 07.11.2025 Tento produkt lze objednat, momentálně čeká na zařazení do kategorie a může obsahovat zatím neúplné informace. | ||
| Kód: | EF::98042524 | 
| Výrobce: | Cralusso | 
	Cralusso Jelly Corn
	
	Vědci určili dobu rozkladu klasických gumových kukuřic na umělohmotné bázi na 500-600 let. Pokud by Kolumbus v době objevení Ameriky používal tyto nástrahy na bázi plastů, ani v současnosti by ještě nezmizely z přírody a stále by po sobě zanechávaly jedovaté látky.
	
	Nové gumové kukuřice Jelly Corn vyvinuté firmou Cralusso se vyrábějí s využitím materiálů z potravinářského průmyslu. Jelly Corn vyráběné z přírodních materiálů má podobně jako klasická gumová kukuřice pružnou konzistenci. Tuto kukuřici nové generace dokážou ryby strávit, jde o háčkovou nástrahu, která se rozkládá.
	
	Kukuřice Jelly Corn přibarvené potravinářskými barvivy a s různými příchutěmi ryby velmi rády konzumují, a tak umožňují výjimečně úspěšný rybolov. Tři různé rozměry, pomalu klesající varianty se nacházejí v neprodyšně uzavřené krabici.
	
	Díky pěnové struktuře kukuřičných zrn se přítomné aromatické látky pomalu uvolňují více než 6 hodin. Je možné je použít navlečené přímo na háčku, na nástrahovém trnu nebo nabízené pomocí stopperu. Během rybolovu se doporučuje uzavřít víko krabice a po končení rybolovu zbylou nástrahu sundat z háčku, protože po pár hodnách začne schnout a scvrkávat se. Pokud umístíme tato vysušená zrna do vody, po pár hodinách zřetelně nabudou.
Základní parametry:
- Kód zboží: 98042-524
- Vlastnosti:
- Balení:
- Velikost:
- Příchuť:
- Barva:
- Typ:
 
                        




























































































































 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            
